Bij ons kan iedereen
de top bereiken.
- C.A.J. Bleyenberg

Werken, eten en drinken onder één dak.

Bleyenberg heeft de eer om de allereerste, echte rooftopbar van Den Haag te hebben geopend. Vanaf de 3e verdieping heb je een geweldig uitzicht over de Grote Markt, de skyline en de rest van de Haagse binnenstad.

HET DAK VAN BLEYENBERG, DE EERSTE ROOFTOPBAR VAN DEN HAAG

Leun achterover in de banken, met een drankje onder de zon. Of met een hapje, want Het Dak heeft naast een cocktailbar ook een eigen keuken waaruit heerlijke authentieke Italiaanse plaatpizza’s en ander lekkers worden geserveerd.

Met schuifpuien is de helft van de 320 m2 overdekt, zodat je ook in de winter goed zit. De andere helft is open, maar zal ook verwarmd worden op de frissere dagen.

Het Dak is dé plek om menig zon te zien ondergaan. Met een cocktail in je ene – en een hapje in je andere hand. Het Dak is te bezoeken op basis van beschikbaarheid, reserveren is niet mogelijk.

Menu

Menu

Antipasti (gehele dag verkrijgbaar)​

Proeverij van dun gesneden Mortadella con Pistacchio, salami Finocchiona en
18 maanden gerijpte Prosciutto Crudo di Parma   10,50
Burrata in Foglia met balsamico en olijfolie 17,50
Burrata in Foglia met balsamico en olijfolie (klein) 9,50
Bruschetta met warm gerookte zalm, romige avocado en radijs (3 stuks) 7,50
Bruschetta met tomaat en basilicum (3 stuks) 4,50
Bruschetta met gorgonzola, gekarameliseerde ui en paddenstoelen (3 stuks) 5,50
Focaccia, heerlijk met extra vierge olijfolie en fleur de sel 3,50

Bitterballen met mosterd (6 stuks) 5,50
Spinaziekroketten met aioli (5 stuks) 5,50

Focacce (tot 16:00 uur verkrijgbaar)
Mortadella con Pistacchio met gebakken ei en frisse salade 5,50
Gegrilde aubergine met zongedroogde tomaat en rucolapesto 4,50
Buffelmozzarella uit de oven met tomaat en basilicum 5,50
Dun gesneden salami, truffelmayonaise en knapperige sla romaine 6,50
Gamba’s van de plancha, romige avocado en geroosterde paprika 6,50

Pizza al taglio (vanaf 16.00 uur)
Pizza al taglio is een typisch Italiaanse plaatpizza. Het   huisgemaakte deeg van Molina Queglia bloem uit Noord-Oost Italië is 48 uur gerijpt voordat het de oven in gaat. Twee of drie stukken zijn meestal voldoende voor een volledige maaltijd. Ook heerlijk te combineren met een frisse salade of antipasti gerecht.

Prosciutto
Met San Marzano tomaten, mozzarella, Prosciutto Crudo di Parma, basilicum 4,50
Tonno
Met San Marzano tomaten, mozzarella, tonijn, kappertjes en frisse rode ui 4,50
Margherita
Met San Marzano tomaten, mozzarella en basilicum 4,00
Salame
Met San Marzano tomaten, mozzarella en salami 4,50
Vegetariana
Met San Marzano tomaten, mozzarella, artisjokken en zwarte olijven 4,00

Salade (gehele dag verkrijgbaar)
Salade met buffelmozzarella, mix van tomaten en basilicum 5,50
Salade van spinazie, geroosterde avocado, rode ui en feta 6,50

Zoet (gehele dag verkrijgbaar)
Cannoli met een romige chocolade-ricotta vulling 2,00
Huisgemaakte tiramisu 4,50
Proeverij van Italiaanse nougat 5,00